Dagens trudilutt...

Hej hå...
Idag har inte varit någon höjdare. Kroppen har värkt som helvete!! Men va gör man? Det är bara att stå ut, inte så mkt mer man kan göra.. Så röra mig har jag inte kunnat göra så mkt idag. Har fått tagit två korta promenader med hunden så att han åtminstone fått komma ut lite. Fingrarna har svullnat upp tom. Underbart. Kommer bli läggdags tidigt ikväll iaf..
Snart kommer Johan hem och då ska vi käka. Blir inget fancy, salladen va ett helvete att hacka.. fick ta lite i taget så blev det tillslut en sallad *asg* Ja det är väl tur att man kan skratta åt det.

Imorgon ska jag till hela kroppen igen och sen efter det så ska jag möta Crille på en fika i stan. Ska bli trevligt. Har ju inte sett människan sen nyår!! Sen så är ja själv hemma hela kvällen, så det kommer bli lugnt å skönt. Ja hunden e ju hemma. Men johan ska ha kick off på jobbet, så då vet man ju aldrig då han är hemma. Ska nog ta och köpa mig lite godis tror jag (om jag är sugen im) och sen så ska ja sätta mig vid tv:n å ta det lugnt, så skönt.

Men nu orkar ja inte skriva mer, för mina fingrar hatar mig. Hoppas alla får en trevlig kväll!!