Dagen.. -> Säljer

Tyvärr skulle jag väl inte gjort så mkt igår. Städa med andra ord och laga mat. Det tyckte inte kroppen om alls, så jag har haft en massa ont i kroppen. mest nacken och axlarna. Sen så kommer ju den uuuunderbara huvudvärken på köpet. Kunde inte röra mig imorse pga huvudvärken å så illamåendet. Allvarligt talat, så otrevligt värre. Nej ja mådde verkligen ruttet. Humöret har ändå varit ganska så bra trots läget idag..

har iaf lyckats laga mat ikväll, sen har jag gjort en sockerkaka eftersom den jag baka i helgen försvann mystiskt snabbt *garv* och sen  så har jag faktiskt tvättstugan, så dagen går iaf framåt..

Imorgon ska jag till hela kroppen igen och köra sjukgympa i vattnet.. ska sitta och basta sen, göra en hårinpackning och köra min vanliga ansiktsmask.. Sen så ska jag nog åka in en snabbis till stan för jag skulle behöva hitta någe litet till Johan tills ons. vet att vi sa att vi inte skulle köpa någe till varann, tom jag som sa det BARA för att spara så mkt som möjligt.. men nått litet kan ja ju hitta... =P Får se hur det blir...

Nej nu ska jag uppdatera bloggen lite mer...

Just det, har lagt in en till annons på blocket.. Ni hittar den Här