Skojs...

image3491
Julbaken igår va massa skoj.. kommer bilder sen. blev en hel del som vi fick med oss hem, det kan ja ju säga!.. Eller asså, vi var ju hemma hos mig , så jag gick inte hem med något =) Städade i köket någon timme efter de hade gått. Jäklar så mkt man kan skita ner *Asg* Nu är det iaf rent där inne och alla sopor är slängda. Hann inte med cupcakes. Men jag tänkte att om jag orkade så skulle jag fixa det idag, så kan Lotta och Annika få några i morgon.. =) Annika som för övrigt snodde min halsduk *S* hahah.. Satte på mig min när ja skulle ut, så tänkte ja. Känns min såhär i materialet? är den såhär tunn? har ja två fransar nertill? hmm luktar inte som min, hahahha.. Annika =) Kom på att ja hörde henne stod å valde halsduk i hallen.. hahhahha.. så jäkla kul.. [Bilder kommer]

Idag blir det mer julhandel. Inte lika mkt dock!! Så skönt. Funderar på att åka en snabbis till farsta, men jag får se om jag orkar.. Ska förbi mamma oxå å lämna klappar och sen hunden. Han ska få lite sällskap där under dagen. Så slipper han vara själv. Ska upp till bror min och lämna inslagspapper. Har 10 rullar kvar??? Har typ använt upp 4 redan, haha. Så han ska få två iaf..

Oh är 4:e advent idag oxå.. helt sjukt vad tiden går fort!! Det är ju julafton i morgon! wee.. sen kommer nyår å sen fyller ja år.. två veckor kvar.. sjukt.. roligt värre. Här utanför så smäller de smällare för fullt. Såg att det snöade lite igår kväll, men detvar knappt synligt. Underbart om det skulle komma oförutsägbar snö nu under natten! Nej nu ska ja ta å sätta lite fart här..


Peter Jöback - Snön föll