Gomorrn!!

Då var det lördag redan. Jag är vaken tidigt för jag kan inte sova. Ont i kroppen efter allt igår, men det släpper nog under dagen skulle ja tippa på. sitter på killens lilla mini dator, går ju bra å skriva å så, men ja har ju inga bilder på denna dator.. så det kommer nog inte komma förrän senare isf.. vet inte om ja hinner med någe bloggande idag, kanske ikväll. annika kommer till mig vid ett å lotta kommer till två. ja å annika ska dra å handla i länna. gjorde en lista igår på vad vi skulle ha.. så det blev ju en hel del. som tur e så har man ju redan lite hemma. alltid någe. Var å handla igår med förresten, va inte alls så mkt folk i hela sickla. men ja antar att det kommer att  bli ändring på det idag.. så vi får se hur mkt folk vi kommer att ha å göra med.. spännande.

ska ställa mej i en varm dusch nu, sen ska ja plocka upp lite saker. ser att min sko har gått ut i vardagsrummet igen (hunden).. så det finns lite plock. en diskmaskin ska på. julpapperskit som ska slängas.. klapparna 'är iaf uppdelade i olika påsar. lite klappar kvar att slå in. men det får bli ikväll å i morgon.. hur mkt klappar får man ha?

messar med annika nu.. hon ska iväg å träna.. Skicka ett mess till lotta oxå för att se om hon lever. hon mådde ju urk igår.. men än så länge har hon inte svarat. får se när hon piggnar till.. själv så måste ja sätta fart här....