Det sämsta..

image3524
Det är med stor sorg att mormor inte är med oss idag. Jag kan inte börja med att beskriva hur tomt det har känts utan henne, det går inte att beskriva med ord. Förstår inte meningen med att hon gick bort, det kommer jag nog aldrig att göra. Jag saknar hennes röst och hennes omtanke. Jag vill ha med henne resten av mitt liv, ville att hon skulle leva för evigt. Allt kom som en chock och jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Saknar henne!!
#1 - - Sinne:

Usch så hemskt när folk går bort. Vet hur det är.. Min 15 åriga kusin dog tidigare i år och nyligt min gammelmormor som jag var väldigt mycket hos när jag var liten. Vi får hoppas att dom har det bra där uppe och tar hand om varandra! :) Gott nytt år på dig tjejen!

#2 - - Sinne:

Nä det är det absolut värsta som finns.. Usch :( Joo, i en bilolycka.. Jag har aldrig varit med om något värre än begravningen jag blev inte mig själv på flera dagar. Hela klassen var där och min farbror var helt borta.. Jo exakt man får försöka tänka så! Han har farfar där och gammelmormor har gammelmorfar. Vi kan ju glädjas över att dom inte är ensamma i alla fall :) Vi får skicka upp massa kärlek till dom också :)