Vaken mitt i natten..

Ja då är det tillbaka till det vanliga då? Jag somnar och sen så vaknar ja mitt i natten. Kan inte somna om och det känns som om inget hjälper.. Jag vet inte vad ja ska göra. Knatade upp och har svarat på alla kommentarer och så nu ska ja skriva mej en trudilutt.. Hade över 3000 besökare igår, vilket är inte riktigt klokt enligt mig *S* Det är ju hur roligt som helst!! Men jag är så förvånad. Att det kan ösa in så mkt folk hos en på en dag *S*

Imorrn kommer bror min hem från London, känns som om han har varit borta en evighet här.. Skönt att ha honom hemma igen.. Så på söndag är det familjemiddag igen, sista innan jag åker. Sen blir det fotboll dessutom.. Roligt..

Nej nu måste jag försöka att sova lite. Ska upp hyfsat tidigt och iväg till hela kroppen. Känner inte alls för det, men ibland måste man göra sådana saker oxå. Veckans tema är Oro, så det kommer ändå bli intressant.. Se va hon kan komma fram till *S* Hur ja ska lära mig att sluta oroa mig om allt.. återstår att se..

Alla ni som frågar mig en massa frågor,
skriv länken till eran blogg, så att jag kan svara...

♥ Kram % Natti ♥
#1 - - M:

har aldrig prövat nått från makeupstore.. verkar som jag måste det nu :) så fina nyanser!

#2 - - Bettie:

har borjar rakna ner nu precis som du :P

#3 - - fie:

jaa visst är det. så du tyckte också att det var okej att ha en första skoldagen? :) vad är det för tema oro? =O

#4 - - Helena:

Godmorgon! Jag kunde inte heller somna så jag tänkte också gå upp typ mitt i natten. Men jag satt på TV:n istället och såg något jättetråkigt och då somnade jag!Ha en bra dag!

#5 - - amelie:

roligt :)

#6 - - Sandra Siversson:

Hej hej! Låter trevligt att din bror kommer hem. Känner igen känslan. har en bästa kompis som visserligen bor i Norge men är sällan hemma. Saknar henne så jag tror jag dör ibland! Måste bara fråga. Du skrev att du ska på fotboll. Spelare du eller är du bara intresserad? Kramar

#7 - - Hp:

Inget vidare att inte kunna sova!