Nypressad juice...

100300-743Försöker att få i mig lite mer vitaminer och sånt för att jag ska känna mig piggare. Ska ta en varje morgon. Det är inte så att jag inte gillar det, skulle enbart kunna leva på detta. Men man måste väl ta allt med en råga förnuft oxå. =) För just mig som har så svårt att äta något på mornarna så passar det här alldeless utmärkt. Bananen gör ju så att man känner sig mätt oxå. Perfekt för mig! Blir sugen så fort jag tänker på det *ler* Hur ska jag hålla mig till en om dagen??

Ingredienser:
Mango
Banan
Apelsin


Jag pressar apelsinen och mangon i min underbara juicepress. Sen efteråt så lägger ja i allt i ett glas inkl en hel banan och sen så använder jag min mixer för att mosa ihop allt. Om man tycker att den blir för tjock så går det utmärkt att spä ut det med lite vatten eller varför inte lägga i några isbitar oxå. Det jag saknar är sugrör, men det kan jag överleva utan *ler*
#1 - - Bim:

Grattis på ettårsdagen! ;-D

#2 - - Augnews:

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.