Morgon Promenad..

Nej jag kan fortfarande inte sova. så då tänkte jag att ja skulle ta mig en morgon promenad  Ska klä på mig och så. Är ju inte många som är vakna, så det är lugnt och skönt ute. Härligt!! Sånt gillar jag.. Känns lite halv kyligt, så det blir på med jackan.. Förhoppningsvos så blir ja trött efter promenaden.. Annars så funtar ja på att gå ner till läkarn. Hon ska ringa mej på tors, men det känns som en evighet tills dess.. Å ja vill inte ha allt klart i sista minuten, så ja gör gärna allt nu.. Men ja får se om ja orkar. Man måste ju sitta där nere från 8. Sen ska man ha tur att få hennes nr.. å sen vet man ju inte hur länge man får vänta.. usch hatar att vänta.. Så det känns inte som ja har nån lust.. Får se om ja somnar eller inte sen.. Nu ska ja klä på mej..
#1 - - jessica:

jag ska också ut och gå nu:)

#2 - - C-J:

Heeeeeej =) Gud vad långt du skrev *glad att få läsa lite längre*.
Naaaawww stackare.. tycker synd om dig. Hoppas det blir bättre i kroppen av resan. Förstår dig.. när man försöker med massa olika saker och så får man inte bort värkerna.. då vet man inte vad man ska göra =/ Känns som en parallell till mig och att jag aldrig lyckas träffa nån tjej.. jag försöker på massa olika sätt och inget sätt duger.. Då vet jag inte vad jag ska ta mig till liksom..
Dina kollagebilder e jättefina *tycka om*. Hoppas verkligen att du försöker tänka på alla dom snälla kommentarerna. Usch.. det e svårt... förstår dig. *kram*. Jag blir så överraskad varje dag för att du alltid skriver så mkt nytt. Diggar verkligen att du bloggar så mkt. Gör precis som du känner för.
*Ler*. Du har bra koll på ditt lag :) Men det e tufft för svenska lag när det blir "många matcher". Svenska lag är ju bara vana vid en match i veckan. Så när det blir 2-3 matcher i veckan pallar dom det inte. Tycker ändå Hammarby har lyckats helt okej med tanke på alla matcherna med så proppat program, och att truppen är såpass annorlunda mot förra året och ny tränare o allt. Hammarby har verkligen gjort en bättre säsong än vad jag hade kunnat tro. Strong av Djurgården att ta 4 poäng på typ 2-3 dagar - först derbyt mot Hammarby och sedan direkt efter det ett toppmöte med Blåvitt. Snällt av honom att messa hur matchen går :)
Imorrn kväll är det Sverige-USA på TV3. Det e genrepet inför Sverige-Danmark i EM-kvalet.
Jag har varit hemma hela helgen och på sistone. Har städat lite hemma. Käkat gott o så.. Pillat på nya mobiltelefonen. Har ju försökt att få över det från min gamla telefon till den nya. Det e adressboken, kalendern, anteckningar, bilder/ljud, SMS/MMS, WAP-bokmärken med mera. Har lyckats få över det mesta. SMSen är dock det knepiga. Telefonen för gammal för att kunna importera från. Men det e skönt att det e helt tomt i den nya telefonen. Lättare att slänga gamla SMS när man byter telefon kanske :) Är så glad för nya telefonen. Den har radio också hihi =) Måste jobba en smula också, alltså nu idag. Kramis

#3 - - Junitjej:

Det är inte alls dumt att börja dagen med en promenad!

#4 - - C-J:

Weeeiii najs att det funkade på första försöket =)
Sverige-USA imorrn börjar 20.30. Men sändningen tror jag startar 20.00. Sverige-Danmark den 8 sept börjar också 20.30 och det är också på TV3 =) Hoppas du kan se den :) Coolt att du planerade in din semester MELLAN dom här två matcherna hihihi =) Diggar dig! :) Tror iofs mest att det var en slump att din resa kom precis mellan :) Men jag låtsas iaf att du planerade in den mellan matcherna *ler* =)
Ja, du e verkligen värd att få komma iväg ett tag o relaxa o softa :) Det skadar faktiskt aldrig att komma iväg från saker man gillar - för då inser man hur mkt man gillar det och man känner de starka banden till det man gillar. Bra att påminna sig om saker då o då också.
Jag har lite taskig dygnsrytm just nu. Vaknade för ett par timmar sedan. Somnade tidigt igårkväll nämligen :)
Den mobilen jag skaffade kostar bara 2000 kronor (iofs hos Tele2) men jag såg den för 2400 kronor på inWarehouse. Det är en telefon som har "allt" av ny teknik. Dessutom är det en smartphone så du kan alltid installera fler program på den än på en vanlig telefon - om du nu skulle vilja komplettera med fler program. Vet inte om du gillar hur den ser ut. Minneskort på 2 GB kostar bara 220 kronor och en adapter så du kan ha vanliga hörlurar kostar 20 kronor. Du får med ett par enklare hörlurar iofs. Tänkte om du ville ha tips om en billig och bra. Kameran i telefonen är helt okej faktiskt. Men vanliga kameror är ju sjukt mkt bättre, men helt okej kamera för att vara i en billig mobil. Mobilen har föresten även Turbo-3G =D Vad har du för telefonmodell nu då? Hoppas du får råd med en ny snart. Och att det ordnar sig med soffan o bokhyllan också.
Hihi men du e strong som kämpar så mkt med kollagebilderna. tycker att alla dina kollage är fina :) Jag skulle göra en kollagebild med alla mina telefoner genom åren men så ballade programmet ur när jag var nääääästan klar. Hade suttit en kvart eller nåt och då var jag såååå sur hehe =)
Hoppas att det funkar bättre numera att slänga in kommentarer i min blogg =) Vet du varför jag kör Opera då? Jo, för att jag skulle testa Opera Mini 3 som hade fotoblogg. Så fick jag ta o skaffa konto på Opera och sen så tyckte jag att "fasen, den här bloggtjänsten är ju redans bra ju =)" :) Sen har jag fortsatt med den. Hihi =)

#5 - - jessica:

nee, ingen hund :) vad har du för någon ras??

#6 - - C-J:

Hehe, ja, jag tycker det verkar som att "alla" har blogg.se. Sen är det några som har bloggspace eller vad det heter. Knappt nån har Opera. Tycker att Operas blogg funkar kanonbra. Hihi =) Ja, spamskyddet med koden e ju såååå störande liksom.. usch.. hihi =)
Hmm men vad var det för mobil du har då? Jag har mer gig i min Nokia än i min Sony-kamera (som tyvärr e paj). MMS är alltid skoj =) Bluetooth är så bra för att skicka bilder o sånt till o från polarnas telefoner. Har fått reda på att Apples telefon iPhone inte klarar att skicka bilder till andra telefoner trots att den har Bluetooth. Känns verkligen kasst att det inte går. Sen så är det skoj med videoklipp också :)
Hehe, sant sant.. nog bra att ta resan i slutet av sommaren. Synd bara att sommaren hemma i Sthlm var så kass. Okej, det var liiite bättre väder nu i aug men nästan hela juni o juli regnade ju bort. =/ Du, det kommer säkert ordna sig rätt bra med pengar på ngt sätt. Hoppas hoppas :) Hoppas även du får se Sverige-Danmark sen när du kommer hem från resan.
Precis.. skönt att komma hem efter en resa och att det är städat. Då är man rätt glad att man städade innan man reste bort =) Sov gott nu. Ska ta o jobba en stund nu :) Ska ta fram min Fanta Freaky Fläder... så gott! Provat den?
--kramar om--

#7 - - Hp:

Alltid skönt med morgonpromenader! :)