Hela Kroppen...

Ja idag så blev det hela kroppen. Var där klockan 10. Tur att jag vaknade då klockan ringde, för ja fattade inte vad det var för nått *S* Stängde bara av och nån minut senare så vaknade ja till.. På hela kroppen så går jag hos en tjej. Har gjort det sedan slutet på november förra året. Ca en gång i veckan. Det heter Psykodynamisk kroppsterapi. [Klicka på länken för att läsa mer om det - klicka på psykodynamisk stress i vänstra spalten. Hela kroppens hemsida].

Idag pratade vi om oro. Vilket kändes så bra. Jag är en oromänniska från början till slut och när det blir för mkt av oron, så blir det ett hinder i vardagen. Tex att ja undviker att göra saker och ting för att det stressar upp mig så mkt.. eller oroar mig för mkt. Så ja ska försöka tänka i andra banor.. Vilket inte är så lätt från början, men blir bättre allt eftersom.. Jag hoppas verkligen att det blir så..

Nästa gång ska vi prata om oro inför att flyga, vilket ja tycker ska bli otroligt skönt eftersom jag är så sjukt flygrädd. Jag vill ju åka utomlands, annars så hade jag ju aldrig satt mig i den sitsen, att flyga dvs,. Det blir nog bra iaf. Det tror jag verkligen.. 
#1 - - azra:

Är du flygrädd med.. det min kille också och han säger detsamma skulle det inte va för alla roliga resor skulle han aldrig flygga..

#2 - - Hp:

Svar; Okej. Har varit med mina polare A A J och I
vi har planerat vår loppis som vi ska ha imorgon.