En dröm som blir sann...

Tog Bilden igår..
image3032
Jag har inte sovit på hela natten nu. Är så jäkla trött, men kroppen värker som bara den.. Vi ska inte tala om huvudet, det kan ja ju säga! Känns som om det sitter en sten på högra sidan. Har varit så sjukt trött nu på sistone och kroppen svänger verkligen i hur det känner. Så irriterande att må såhär när ja ska åka iväg på lör.. KÄnns som om ja har en massa planer på vad ja ska göra innan ja åker. men hela huvudet rör ihop det till en smet istället.. så frustrerande.. Får se hur ja ska göra med allt..

ska iaf försöka städa lite mer idag. Ska tvätta micron och skura luckor.. kolla vad som ja ska ha med mig. vad jag ska tvätta och vad ja ska stryka etc. Vad som är nödvändigt att packa ner etc. Å så måste ja ju skriva en lista om vad ja ska ta med till hunden. Sen fyller killens mamma år.. eller hon gjorde det i lör, så en present till henne skulle ju inte vara så dumt kanske.. Men frågan är vad ?

Ska köpa större minneskort till kameran.. blir troligen den på 4 gig *s* ja fotar ju så mkt.. så det är lika bra.. Nu ska ja ändå vara där i två veckor. Förra året tog ja ju 800 bilder på bara en vecka. så ja borde ju inte ha någe problem med det nu.. Får se om ja fotar outfits och make up å sånt oxå.. Kan vara roligt att ha.. Men känner jag mig själv så fotar jag väl allt 1000 ggr =) åå det ska bli så skönt att komma iväg.. så ofattbart skönt! Kan inte fatta att på lör kväll så äter ja en romantisk middag med mig älskade pojke på santorini.. Verkligen en dröm som besannas, det måste jag säga!..
#1 - - C-J:

Gomorron =)

#2 - - C-J:

Aaaawww hihihihi *glad* :)

#3 - - Hp:

Häftig bild! :)