Blir sängen nu..

ska ta å koka lite nyponsoppa och sen så ska ja stoppa ner mig själv i sängen.. Fyyy fasen så skönt. Jag är bara så himla trött. Orkar inte gå igenom fler kommentarer ikväll. Känner att ja bara blir på dåligt humör. Förstår mig inte på människor som skriver taskiga saker eller nervärderande.. Om man inte har nått trevligt att skriva så skriv det inte! Denna blogg är ju anpassad efter vad jag tycker och tänker, INTE vad ja tror att ni gillar.. Så är det. Det jag tycker är fint passar inte allas stilar.. men man kan säga det på ett trevligt sätt i så fall.. om man vill framföra det.. Blir bara på så ofantligt dåligt humör.. så ja orkar inte som sagt.. Nu får det vara bra för idag.. sängen nästa..
#1 - - Sinne:

Usch vad tråkigt när folk bara ska vara otrevliga och elaka! Hoppas dagen blir bättre imorgon, och att du kan sova i natt :) Kram

#2 - - Sam:

Hej!
Jag har kikat på din blogg lite dåochdå. Du ska inte bry dig vad andra skriver om eller till dig. Du är den du är. Andra är nog säkert avundjuka eller svartsjuka på ett eller annat sätt. Bli frisk snart så du kan njuta av semestern och strunta i vad andra tycker! Du är den du är. :) Måste även säga att du har en jättefin stil! Inga konstigheter!

#3 - - Hp:

Sov du gott?