Zara

ZaraZara

Zara´s kollektion erbjuder de senaste trenderna i internationell mode i en omgivning av uttänkt design.. Zara erbjuder trender som är inspirerade av kvinnor och mäns smak, önskningar och livsstil idag. Affärerna har blivit designade för att skapa en känsla av atmosfär som gör så att kunderna ska känner njutning av att köpa kläder..
De har bra kvalitet på plaggen till förmånliga priser
..


Zara levererar nya ?minikollektioner? med nya kläder till butikerna två gånger i veckan. Plaggen finns bara i ett få upplagor, så risken är väl inte sådär jättestor att alla har samma plagg som dig. Det är ju ett plus! Det är inte som H&M´s kollektion som man kan se i varje garderob. Finns en hel del parttoppar samt klänningar där som man kan frossa i. De har även skor i butikerna.. Finns en hel del skönheter där.


Jag brukade alltid gå in på den vid normalstorg, men nu finns det ju  nyöppnade butiker på drottninggatan samt sturegallerian.- dessa butiker är mindre röriga, så gå dit istället! Atmosfären som de pratar om vet ja inget om. Men ja gillar kläderna, Tycker verkligen om Zara, önskar bara att deras personal vore trevligare!

#1 - - Monacocelebrity:

Hello. I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work.