Vet inte vad jag ska göra?

Jag vet väl att jag inte borde skriva så mkt privata saker här på bloggen, men ja orkar helt enkelt inte bry mig. Jag är så himlans orolig för min mormor. Hon mår inte bra, jag vet inte vad jag ska göra? Hon har inte ringt varken idag eller igår, så jag ringde henne och någon annan svara? Först trodde jag att jag hade ringt fel, sen så trodde jag att det var nått som hade hänt. Fick till sist fick jag prata med mormor och då visade det sig att hon har så svårt att andas så att hon inte ens kan laga mat till sig själv?.. Hon har fått en infektion i kroppen sen hon ramlade och slog sig då en stol kollapsade. Hon har Kohl, så andningen har blivit riktigt dålig iom det. Läkaren var hemma hos henne i veckan, hon fick antibiotika. Men det har ju inte blivit bättre alls, utan sämre. Jag får så ont i bröstet och svårt att andas själv bara för att jag vet att hon har det så jobbigt. Jag orkade knappt prata i telefonen med henne för jag höll på att bryta ihop. Jag känner mig så förbannat hjälplös å jag vet inte vad jag ska göra. Varför kan hon bara inte lyssna? Jag önskar att jag var stark nog att åka över till henne och ta hand omimage1462 henne, men hon måste ju inse själv att hon behöver hjälp för att vi ska kunna hjälpa oxå.. Det känns som om jag bara kan vänta in att hon ska dö å det får mig att må så dåligt inombords så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan inte bara sitta och se på, jag kan inte bara sitta och vänta, men vad ska jag göra? Just nu är jag bara så oändligt ledsen..

#1 - - Sweetheart:

Usch så hemskt :( Lider med dig när jag läser. Hoppas verkligen att hon blir bättre. Åk dit till henne, du kommer nog ångra dig annars!

#2 - - jen:

Det bästa du kan göra är att bara finnas till.. Och åk över. Du klarar det, om inte annat så kommer du inse hur mycket så lite kan göra. Jag håller tummarna för dig och din mormor! KRAM

#3 - - S:

Åh gud! Det var precis vad som hände mig för 3 veckor sedan, min mormor har också kohl. Försök och prata med någon så blir det bättre, och glöm inte att berätta för din mormor hur mycket du älskar henne!

#4 - - Nina:

Till S: Tack för omtanken! ska göra det..

#5 - - Anonym:

Hej gumman! Dem inser inte själva att dem behöver hjälp, tro mig, mamma var likadan! O hon var envis!
Om det finns nåt ja kan göra, så säg till... Massa kram på dig..

#6 - - Birgerkaia:

Very Good Directory !!! Keep It Up.