Tung natt/dag...

Usch jag är obeskrivligt trött just nu, kom nyligen hem.

I natt har jag sovit sammanlagt 1½ timme. Helt underbart. har haft sådan värk i kroppen, så att jag knappt kunde röra mig. Antar att jag slappnat av nu efter denna tunga vecka. Då kommer värken mer och mer. I onsdag hade jag ju redan jätte ont, men fick förtränga värken och skaffa mig orken eftersom jag behövde vara där för mormor. Igår var jag svag i benen, orkade knappt gå kändes det som, sjukt trött. Sen kom smärtan på kvällen. Tog smärtstillande, men det fungerade inte alls. Tillslut så gick jag upp, för jag orkade inte ligga kvar. Låg och grät, ville bara att det skulle försvinna. Även fast man haft detta ett tag nu, så vänjer man sig aldrig. Var vaken ett tag, stretcha och tog mer Alvedon. Försökte sen försökta sova, gick inte bra alls. Sov som sagt 1½ timme, sen vaknade jag igen.

 

Gjorde inte alls mkt imorse, men sen så skulle jag ju duscha och gå ut med hunden. Sen ner till bussen och åka hem till mormor. Där gav ja fågeln vatten och mat, vattna blommorna, lämnade bomnyckeln som vi lånade i onsdags, hämta hennes deklaration (ska fixa den via internet) och hämtade lite saker till henne. Sen tog jag bussen upp till huddinge sjukhus.


När jag kom in så såg hon sämre ut än igår. Kändes ju väldigt jobbigt. Men jag vet ju anledningen. På morgonen hade läkaren varit inne och sagt att de måste ta nya prover på henne, men problemet är att de måste stänga av syrgasen då. Hon väntade till jag kom och så gjorde de det. Såg på henne att hon var nervös, men det gick jätte bra, så då kunde hon andas ut sen. tog proverna och då var ja ju självfallet inte där. Kändes dumt att de skulle ha en avsvimmad Nina på golvet då de hade en massa andra att ta hand om *s* Allt gick iaf jätte bra.


Vid fyra tiden så åkte jag hem, skulle ut med Ludde. Då ringer A, sa att ja inte visste om ja orkade åka över för jag kände mig ju mindre levande, men vi skulle höras senare. Hann bara komma hem och så ringde det igen. Visste inte vem det var för det ringde från dolt nr, så hörde jag en gråtande röst, visste att det var A. Sa, jag ska bara ut med hunden och så kommer jag. Gjort som sagt, så åkte jag dit. Mötte upp henne och Loke. Jäklars vilken jobbig hund. Alltså jag får att man får hjärnskador då man är med den. Skönt att den ska tillbaka i morgon, jag hoppas bara att hon kan få lite sömn i natt.


Kom just hem, höll henne sällskap tills en kille från hennes jobb skulle komma. Jag åkte hem strax innan han kom. Jag är verkligen helt slut. Hela kroppen känns helt paj och fingrarna och händerna har svullnat upp. Har ont överallt förutom fötterna och häcken *S* Ska ta och lägga mig i sängen och få mig en välförtjänt natt av massa sömn! Vilken dag detta varit, vilken vecka!

#1 - - linda:

Du de låter inge vidare de där =s...hoppas de e bättre nu!

#2 - - Gardiris:

very intersting site ..congratulation..