Skönt att komma bort..

Ja så var vi äntligen hemma... Så skönt att komma bort från stan ett tag. Åkte hemifrån innan 10. Först åkte jag till Farsta, handla blommor och på guldfynd. Sen kom Annso förbi och hämtade laddaren till mobilen. Sen packade vi in alla i bilen (jag johan och hunden) Därefter så styrde vi kosan åt Nyköping.. Hälsa på bekanta. Usch det blev så mkt mat och jag försökte verkligen att inte vara otrevlig och åt lite av varje. Men nu har jag ont!..

igår var jag helt knäckt av smärtan i munnen och sen att det gick vidare ner mot halsen, örat, tinningen och ögat., samma är idag och det är inte alls roligt. haft sån huvudvärk och inte alls mått så bra. Käkat citodon, så ja har varit fint snurrig..men hellre det än den där hemska hemska värken..

Annso kom ju förbi senare med laddaren. Hon ska köpa hund, en rottis. så himla roligt.. Hon har velat ha en sån så länge, så ska hon gå lära och allt. Låter verkligen toppen alltihopa =) Så hon va å kolla på honom idag och hon lät helt salig. så himlans glad för hennes skull.. Han skulle komma förbi henne nästa vecka, så då ska ja gå å kika på den.. Han väger över 40 kg och är hög som satan, två årig.. hi hi hoppas allt går bra *håller tummarna*

appropå köpa, så läste ja att annika just fick sin dammsugare *garv* det va ju roligt att höra att alla får det de vill ha *ler* Hoppas den fungerar bra..

Ska klä på mig lite mer kläder nu för jag har sån jäkla frossa.. *brr*
#1 - - Anna:

Jag ska till Kefalonia :):)

#2 - - Anonym:

Detsamma gumman! Joooo, ja skulle berätta om den för domme, och han ba: sluta ja blir nästan svartis! *skratt* sån skillnad från min gamla skitdammsugare... *skratt*
Har käkat godis nu ikväll, sedan gav ja bort resten... Så nu räcker det. usch. haha!

#3 - - julia:

hihi , då har du ju värsta lagret med jordgubbshalsband och örhängen , men vad gör det ? dom är ju superfina ! men inte visste jag att det fanns jordgubbsörhängen ! SÅNNA VILL JAG HA !:) vad kostade dom ? kram !

#4 - - julia:

mihihi , isåfall måste jag köpa armbandet och örhängena , snacka om att jag är nörd :P

#5 - - julia:

föresten ! vad heter hemsidan ? :)

#6 - - julia:

okej ! :) jag ser redan fram emot att du lägger upp grejerna ! hihi Kram

#7 - - Hannah:

JESUS!
VILKEN HET BLOGG!

#8 - - julia:

asså vad fint armbandet var nu när jag hittade det på din bloggis , sådant vill jag ha NU! :D