Sätta fart..

Nu ska jag ner och posta ett paket samt hämta mitt paket som jag fick i förrigår. det är ju min Hm klänning som kommer =) hoppas den sitter bra på mig och att färgen passar... Ska hämta ut mina recept oxå.. samt köpa några tabletter som L rekommendera.
klockan 12 ska jag vara i högdalen och möta mamma. Då är det dax att tag i begravningsbyrån *usch* ja har så ont i magen enbart för det.. Nej jag måste sätta fart här, annars så kommer jag inte hinna..
#1 - - Annika:

*skratt* jo det var lite skoj. Domme dog. haha. Förstår det. Dem brukar vara bra där iaf. Vet hur man ska hantera det hela. Ja o Andy var aldrig hos entreprenören. Vi tog allt via telefon.Men det blev jättebra. Drick proviva du, is the shit.
Insåg att ja hade ju köpt naturell cultura för nån dag sedan. shit. jaja, e bara att klunka, men e inte alls lika god som blåbär. e bara att konstatera.
Hoppas det går bra nu! Kram på dig!

#2 - - Sweet Sabine *:

Hoppas du får en bra dag!

#3 - - Jennie:

Godmorgon... usch... jag hade samma kännsla när min farmor dog...du klarar det här, du verkar vara en stark tjej! Kram

#4 - - For a sustain ability:

Uppmärksamma miljöproblemen! Läs på vår blogg hur små förändringar har stor betydelse och hur du kan påverka världen till det bättre. Sprid budskapet, sprid informationen!

#5 - - Maria:

Hoppas klänningen passar!

Det om begravningsbyrån låter jobbigt =/

#6 - - natalie:

var på begravning idag. sånt är verkligen jobbigt.

#7 - - Anonym:

Kul, älskar klänningar =)

#8 - - Annica:

usch,det är verkligen jobbigt att mista någon som står en nära. Min pappa gick bort för drygt ett år sedan. Jag önskar dig verkligen all styrka! :)