På landet...

Så skönt att vara på landet ett tag, om det bara är för en dag. Känns att luften är annorlunda här, bättre. Däremot så känner jag av pollenallergin en hel del här. värre än i sthlm. men har använt allt jag har nu, mer kan jag inte göra. Har självfallet tagit en massa kort *S* mer lär det blir. ska grilla alldeless strax, så himlans mysigt.. blir grillad kycklig, det jag gillar mest dessutom. mmm gott! kul att använda andra saker än en elgrill, även fast det blir himlans gott med det oxå.. men nu får man den där underbara lukten. ska kila ut med ludde strax oxå. han kan ju springa ffritt som han vill här. helt underbart. han ser så glad ut. har fått order om att vara fotograf, vilket ja inte har någe emot alls. så nu ska det fotas för fulla muggar.. hahaha =) kram på er!!
#1 - - Christelle:

Hahaha men precis, man tar brännan i första hand. Kanske får lägga upp nån plan som går ut på att jobba på träningen på vintern istället, fast det brukar ju alltid gå som det går ;P haha

helt underbar verkligen! :)

#2 - - Anonym:

Ja vet inte. Ja vill jättegärna se en brasa! Alla ja pratat me på denhär sidan e helt off. : ( Men ja ska till mammas grav iaf. Slutar ju 13 imorgon. Halvdag e bra grejjer. haha! Va har du för planer???
Jo, det kommer nog gå bra, gumman! Hoppas du får en trevlig kväll/eftermiddag! Massa foton vill vi se. *skratt* paparazzi nina. haha!
Hörs sen! kram kram!

#3 - - Anonym:

va mysigt det låter me grillning på landet=)

#4 - - Jessica:

Va skönt att ha ett ställe på landet som man bara kan rymma ut till=)