Nytt hos H&M..

image1556
Igår fick jag hem den lilla katalogen på allt nytt som H&M kommit in med. Jag tyckte faktiskt inte det var så mkt att hurra för. Är lite smårädd för att köpa deras tunikor nu, för då ja tex beställde M så var den hur stor som helst. Gav bort den till en tjejkompis som tvättade den och då krympte den så pass mkt att den blev tajt på mig??? Nej det där vill jag inte vara med om en gång till. Men jag hittade en tunika i katalogen iaf, som jag funderar på. Ska ändå in till stan idag, så man kan kanske se den där inne och kolla hur den ser ut. Men den kostar iaf 199:- Det va ju inte så farligt och söt tyckte jag att den var oxå...
#1 - - Anonym:

joo, d va kanske lite bättre pris.Minns inte. tror ja fick båda för en hundring el nåt.*hmm* Men sen kostade ju resan. hehe.
Aha, okej. Jo, det skulle vara sött med en ljus färg i sommar som man kan ha på svart tex. hihi.
Jag såg oxå att dem hade fått in massa. Och det fanns nån mer som var lik dendär som var söt,men som du sa.Efter hur dendär tunikan var så vågar man inte.Såg inga igår när ja kikade i Kista,men dem lär ju uppdatera en anings snabbare i stan. :)

Aha, okej. Förstår det. Det är otroligt hur många sätt dem visar sig på!Ja e så glad att en läkare hittade att du hade det,asså tänk om du inte visste vad det var, och inte fick den behandling du behöver???
Äh, det e ingen fara. Ja ser lite skumt ut när ja böjer mig framåt, haha. Det e allt.
Jo ja har en kollega som har ganska kraftig reumatism.Han gillar inte när det växlar,då ligger han still helt.

#2 - - wiola:

va fiiiiin :)