Match på söderstadion

När jag vaknade imorse av klockan så visste jag inte ens hur jag skulle stänga av den. Jag kunde inte röra på mig. Lyckades nå klockan tillslut. J kom in och väckte mig lite mer, tur det annars hade jag somnat om. Jag är sjukligt trött, det vet jag, men det är värken som tar kål på mig. Gick upp och hämtade tradolan. försökte få i mig en macka, gick väl sådär. Duschen var ju skönast, men J fick hjälpa mig att tvätta håret, har svårt att röra armarna + att min högra hand är svullen som fan. Jag ska ju egentligen inte sitta och skriva här, men orka bry sig.

Ska iväg till min mormor strax. vill hälsa på henne en snabbis. Känns bäst så. Så vet jag hur hon mår och allt. Sen så ska jag hem till brorsan. Vi ska åka på match senare i eftermiddag, mamma ska med oxå. Tur att vi har sittplatser säger jag bara. Vet inte hur jag skulle orka stå. Klappa händerna kommer inte att finnas på min karta, för det orkar jag inte. Vädret är ju iaf toppen och det ska bli skoj att komma ut och göra något roligt. Sen ska jag bara hem och sova. Jag hoppas jag orkar med hela matchen, för just nu känns det inte så.

ska ta lite kort på min outfit och så, lägger upp det senare ikväll. Ska svara på alla kommentarer och frågor som jag fått sedan, jag hinner inte just nu + att jag måste vila handen. Ska ta kort från fotbollen oxå, så det kommer bli en hel del uppdateringar idag. Om jag är dålig då jag kommer hem så kommer det att komma i morgon.. Så ni vet..

kram så länge!
#1 - - Carl-Johan:

Hej! =)

Ska du på Hammarbys match eller? :) Klart man ska orka stå o klappa händer ju :)

#2 - - Anonym:

Gumman! Förstår verkligen att du är helt slut! En människa utan ditt tillstånd skulle vara trött i kroppen. Usch. Ja hoppas att ni hade skoj i eftermiddags! Ja såg faktiskt en glimt av matchen,den var på i pressbyrån.Såg att hif ledde. Tänkte att nu e nog Nina fett nöjd! *skratt* Hoppas värken inte e för jobbig nu. Kram!

#3 - - Ellinor:

var ju helt underbart:)

forza bajen

#4 - - Carl-Johan:

Aha :) Coolt! Så du hejar på Hammarby? Förlåt att jag svarar sent men såg ditt svar först nu. Såg lite av matchen på TV. Kul att Sthlm-lagen går så bra. Nästan alla lag har ju mycket kvar på kvalitén att jobba på i början av säsongen.

Jag var o kollade Djurgården-Halmstad ikväll. Så underbart med sommarvädret vi haft nu senaste dagarna. Skönt o gå på fotboll o inte frysa det minsta.

Är inte er nästa match derbyt mot AIK? Ska du gå o kolla på den matchen? Älskar o gå på derbyna på Råsunda. Helst med 30-35 tusen på läktarna. Det är så underbart ju!

Hehe, var det nåt spännade i min blogg då? :) Eller bara tråkiga kill-saker? :)