Kan inte sova igen..

ja då var man uppe mitt i natten igen. antar att ja kört så hårt ikväll så ja hade svårt att lugna ner mig. Vi kom väl hem runt 19 tiden idag, men så började ja ta ett ryck i köket. slänga det jag verkligen inte använder och så. När man är hos mormor så får man verkligen känslan att hon hade sååå mkt olika saker, fått från hit och dit, inget var i set eller så. Jag vill inte ha det så. Alltså det är ingen oröra eller nått hos henne, det ska ja inte säga. Hon hade allt så prydligt och verkligen logiskt. Nästan som om det var planerat in i minsta detalj. Det är ju läskigt, för jag vet ju vem jag brås på. Hon förde alltid anteckningar och så, det gör jag ju med. måste alltis sitta med mina små anteckningsblock (ja eller stora). skriva skriva skriva.. det är jag och mormor hand i hand. Har inte märkt det tidigare, men man har väl inte tänkt på det så mkt heller..

alla bilderna har vi inte tagit hem, de får stå ett tag till innan vi kollar igenom dem, känns ju så tungt. Ja får ont i bröstet och så får ja ofta en panikattack, och det känns onödigt. räcker med att det är så rörigt att gå igenom alla saker som hon har. vad man ska sälja och inte sälja. helst skulle man ju vilja ha en loppis och försöka få bort så mtk som möjligt.. så slipper man känna att man lämnar allt till att kastas. det känns ju så tungt. Troligen kommer det mesta att skänkas till myrorna. Men det är ju ett stort jobb att göra allt som de vill. Allt ska vara rätt inslaget och diskat, bra kvalitet. de gör inget av sådant då det kommer in till dem, så det ska vara i säljbart skick. Det kommer nog gå bra.

Ska väl ta å försöka sova nu hade ja tänkt mig, så ja orkar upp im oxå.. Hade tänkt att fortsätta fixa här hemma, se hur mkt jag orkar med.. Beror ju lite på hur jag mår och så, självfallet..

natti natt..
#1 - - charlotte:

Vad gullig du är som tänkte på mig med filten. Vet ju inte hur den ser ut, men jag ser gärna kort så ser jag om den kommer passa in hemma. Jag har en lila filt i dagsläget men jag vet inte om den kommer passa till nya soffan??