Balkongen

image1526Så då fick jag äntligen upp dessa möbler. Tänkt på det hur länge som helst, men nu är det iaf gjort. När det blir lite bättre väder sen så ska ja plantera blommor och sånt, som jag hade förra året. Sen så kommer ju lite dukar å lite fler ljus. Sen får vi ju inte glömma grillen kommer fram mer, dvs fler middagar på balkongen! å va ja har längtat !! Ska även olja in trät lr vad man gör.. så att det håller sig fräscht.. Å sen har ja fått nya vita Balkonglådor i mindre format + en sån där rund variant som jag har velat ha. Kommer bli bra. Längtar till plantagen!... hhihi, så skönt med sommar =)
#1 - - H:

Gud vilken fin balkong du har!!!

#2 - - sara:

ja fy det är så typiskt att man ska gå och bli sjuk och precis nu när patrick fyller år också. Jag har inte ens köpt färdigt alla presenter till honom, hade tänkt att göra det idag...suck!
Men nu har ajg fått i mig lite soppa iaf och det känns redan bättre, skönt!
Himla mysigt det där med att kunna sitta ute på balkongen, önskade att Patrick också kunde skaffa sig det, så mysigt att kunna äta middag ute

#3 - - sara:

ååå vad underbart, vilken fin present =)
Ja middagen ska jag absolut vara med på, jag tror att det bara var någon 1- dags influensa eller nått. Har inte spytt nått sen kl 6 imorse, plus att jag inte mår illa längre heller. Har bara yrsel och ont i kroppen nu. Ska försöka ta mig ut en liten sväng oxå, kag brukar genast känna mig bättre när jag får komma ut.
Vi ses imorgon!
kram!

#4 - - sara:

Så, nu har jag tagit bort det! =)

#5 - - Anonym:

usch gumman! ja förstår det! Hon var ju en del av släkten. Blir som ett hål... Det kommer säkert märkas då när alla e samlade. Men försök att ta det för vad det är.Det är okej att vara ledsen trots att det är din brors födelsedag.Alla vet ju varför. Gumman. **kramar om**
aha, okej. Fan skumt att det är illamående.Det liksom bränner i magsäcken. Ja känner det.
hehe, jupps plantagen e grejjen det! *skratt* ja e så nära att bara svänga in varje dag när ja e påväg hem från jobbet. Ska göra det när lönen ramlar in på kontot.Såg ju så snygga blomlådor på indiska! Svarta och lite rundare. Ska se om ja köper en sån. hehe.
Hoppas du hittar nåt till brollan! Kram

#6 - - charlotte:

Dom är så snygga dom där utemöblerna!!

#7 - - Sandiebelle:

UNDERBART ser det ut redan nu då kan man tänka sig blommor å allt =)

#8 - - Anonym:

Jaaa, megamys verkligen. Längtar så mycket.Tror verkligen att ja kan ha jättebra med grillstund utanför mig. har en uteplats och massa gräsmatta precis nedanför min balkong. Hur skönt som helst! *glad*
Du hade verkligen mega mysigt på balkongen förra året! Gillade det! ;)
Ska nog köpa den svarta. kostade 149 kr dessutom. hehe.

#9 - - Patricia:

Du verkar ha en fin bloggsida :) men så himla svårt att läsa betr den kursiva texten :( du verkar pysslig :))) må så gott !!!