Äckligt..

Igår började det väl inte så jätte bra. Klev upp 7,30. Det var för att hela kroppen avbokade mötet. Men sen så skulle jag ju in till stan och möta Marie. Drog till på stort och bestämde mig för att raka benen. Något som jag ångrar så ofantligt mkt idag. Ja raka mig nämligen och lyckades dra av mig skinnet? Rakt över en åder dessutom. Det slutade inte rinna blod och jag kan inte hantera det väldans bra.. Inte alls faktiskt. Helt plöstligt var det blod i hela badrummet och mitt blodtryck föll.. Rev kanske upp 5cm.sen plåstrade jag det och satte tejp över. Då lugnade jag ner mig.. Men det hann bara gå någon minut så började det droppa ur "bandaget".. då kom paniken igen. som tur var messa ju annika mig så ja lugna ner mig. la mig i soffan och hade benet högt upp. seriöst. bytte plåster 4ggr inom loppet av en kvart.. Har en äcklig bild på skiten oxå, för ja skicka den till Johan över msn i fall att ja va tvungen å gå ner till vårdcentralen eller nått.. Men det där va ingenting.. Ja hade papper av blod överallt då johan kom hem å plåster här å där.. å handdukar med blod. Det är tur att han visste att ja hade rakat av mig hud.. Gör förjäkligt ont just nu. sviiiiiiider...

- Å nu blöder det igen *suck*
#1 - - aenigma:

Gaaah, aaaaaaj!!! Jag har superkänslig hud så jag brukar få småsår hela tiden men dock har jag aldrig lyckats med att skala bort skinnet på det där sättet. ajaj. Det kanske är värt att ha lurviga, värmande ben om man slipper gå igenom slizing av dem? ... hm?!

#2 - - Jonna:

AJ! fu va de där såg ut :/
J

#3 - - Anonym:

du lyckades verkligen skära djupt vännen. Förstår att det gör ont!skärsår e det mest störande såret man kan ha. helt klart.
Hur är det idag? Kjolen satt ju jättebra!

#4 - - nathalie:

Gah, vad läskigt det ser ut! :( Vågar inte ens förstora bilden!

#5 - - charlotte:

Lägg inte upp sånna bilder *gaah* :-)

#6 - - Robota:

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany