Vila - Lucy Liu

100300-182
Vila tjejen är nostalgiskt modern. Hon är en bohemisk diva - en klassisk tjej med stil. Hon väljer att mixa vintage-inspirerande kläder med råa och vågade detaljer.

Hon är glamorös, med en tillbakalutad glimt.
Hon är bestämd. Hon förverkligar sina drömmar och lever sitt liv fullt ut.
Hon utstrålar självsäkerhet, värme och glädje.
Hon har något mystiskt över sig - hon kan verka aningen reserverad, men du dras till henne.
Alla skulle vilja vara en del av hennes krets, för att lära känna henne närmare.
VILA är för den modemedvetna tjejen som inte är rädd för att prova något nytt.

Vila design är en mix av fina tryck, fina skärningar och feminina detaljer
Vila design är feminin med en trendig och stilren twist för den moderna tjejen.
Mixa din feminina topp eller jacka med ett par jeans och skapa din egen haute couture stil med VILA

ÄLSKAR VILA

Vila är verkligen min favorit affär rakt igenom! De har en stil som passar mig i smaken. De har lite dyrare plagg men även billigare.. De är trendiga och modemedvetna! Jag skulle kunna köpa upp en hel butik *garv* Jag springer där varje månad. Innan lön så kilar ja alltid in i butikerna för å kika på allt det nya som de fått in. Varje månad ser affären annorlunda ut i sortimentet. Därför måste man passa på att köpa allt på en gång, nästa månad så kanske plaggen eller accessoarerna  inte finns kvar. De är gulliga på att lägga undan en massa varor oxå. Så fråga kan man alltid göra. Även om det är en vecka innan ja ska komma å köpte dem har de lagt undan åt mig.. Gillar deras personal. de är alltid så hjälpsamma!

lucyLUCY Liu som är ansiktet utåt för Vila är även ambassadör i Unicef. Tycker hon visar prov på att hon är humanitär människa. Hon tar inte bara kändisskapet som den kommer utan hon gör något av det. Att hjälpa en världens barn i nöd tyder på stort hjärta.

I september släppte hon kollektionen ” Glass Onion”. Detta är tavlor som hon målat och vinsten som hon får av att sälja dessa går till Unicef. Hon åker själv till drabbade länder för att se hur de bor och hur de lever, hur katastrofen i sig har ändrat deras liv och hur hon kan hjälpa dem.. Hon tror på förändringar till det bättre. Som en ambassadör hoppas hon att hon kan dra till sig mer uppmärksamhet och dra in mer pengar till Unicef. Genom att arbeta tillsammans kan man skydda generationer av barn att lida.