Vera Wang

100300-157
100300-160Jag är helt kär!! Hennes kollektion har tagit mej med storm. Den är helt underbar, speciellt hennes klänningar. Om man ändå hade råd att köpa dem.. Hennes mening med kollektionen är att ta fram romantiken, sexualiteten och själen 100300-159i en ung modern kvinna. Jag tycker verkligen att hon har lyckats... Jag Vill bara se mer då jag bläddrar genom hennes hemsida med kläder i mängder.. Kvinnligt är väl det som jag bland annat älska100300-158r mest med modet som är just nu. Är man kvinna så varför inte framhäva ens former till max? 
Det romantiska modet fortsätter. Inspirationen kommer från sekelskiftet. Romantiska toppar och blusar matchas till favoritjeansen, som är avkortade, eller med cityshorts. En vid kjol ton-i-ton med sekelskiftestoppen ger intrycket av en klänning. Styla med väst över och platta sandaler för vardag och med smycken och högklackat för100300-162 fest. Fint!

100300-161Om jag någon gång fick en massa pengar, skulle jag åka till London. På oxford street ligger Vera Wangs brudbutik. Där skulle jag stå och gotta mej i alla fina klänningar som finns. På nätet kan man hitta många exempel på hur mkt hon har... De är så vackra!! En Önskedröm verkligen!
#1 - - Annika:

Gud vilka snygga! Vera Wang sa du? Det e bara lyda min modeguru o gilla det! haha. Nu ska ja avsluta dagen på kneget. kraaaam

#2 - - Anonym:

Vera Wang är fantastisk. Vilka fina klänningar. Väcker ett stort vill ha begär.
Kram M

#3 - - Ellinor:

Vera Wang är helt klart världens bästa klänningsdessigner. Ingen kan som hon. Allt hon gör är helt perfekt..