TAXFREE

100300-352Ja då var man hemma från kryssningen. Kom egentligen igår men orkade inte uppdatera mej då.. Varit en fullspäckad helg och jag är helt slut.. Kryssningen va sååå rolig. blev spa och ätandes av massa gott.
Även festande och dansande blev det oxå.. klart att man är trött nu då..
Taxfreen älska ja juh!! köpte en hel del!! Vi va bara inne några ggr, men ja visste ju redan vad jag skulle ha, så jag slog till på det mesta =)  Va jäkligt tungt att bära på, tur att det bara va trippen ut. sen väntande sambo med bilen som tur va...
Hittade xl hårinpackningen som jag juh gillar så mkt  =) den va en hel del billigare så ja passa på, samt en balsamspray..

köpte en Captain morgan (rom) till min bror, han bad om en.. sen köpte ja turkisk peppar till mamma, cara mints till mormor, marianne till taina..
köpte även en vinare, eller egentligen tre. men vi drack en på båten å sen tog annso en å ja en.. perfa! Köpte även Saint brendans som är en variant på baileys men billigare..

Till annika så köpte ja red deicous.. så jäkla gott lukta d.. annso spruta på sej den parfymen.. hon lukta gott hela dan *S* Själv så köpte ja delicious som jag har velat ha ett tag.. två sådana där runda klot.. de kom i en förpackning. Luktar underbart och killen älskade lukten =) sen köpte ja min dröm, coco chanel mademoiselle.. har velat ha den i sååååååå många år.. seriöst. men kostar så himelskt mkt i affären, så man har ju inte råd å lägga så pass mkt på den. här köpte ja en stor flaska för ca 500:- MYCKET billigt!!!
Är väldans nöjd över köpen.. men ja ångrar att ja inte köpte den röda friis & company väskan som jag såg.. Men men..
 
#1 - - Carl-Johan:

Aaaawwww Marianne är så gott!!!!! :)