Säker på en klänning iaf..

Min sambo chockade mig regält ikväll, han reagerade inte alls som jag trodde på den gröna klänningen *s* Han tyckte den va helt okej. Helt otroligt! Men jag ska skicka tillbaka den. sen kanske jag bara Behåller den ena svarta. Johan älskade den som va lite längre, dvs säkert kort till nyår *ler* Men den andra gilla ja oxå.. hmm.. vet inte, ska ja ta båda? Men då va nyår det avklarat.. lite tragiskt egentligen, men ändå.. Det är inte varje nyår som man vet vad man ska ha på sig.

Vet tom vad jag ska ha på mig på julafton =) Då ska ja ha min röda klänning. Sen så har jag juh min födelsedag som jag ska hitta nått på.. Får se om det blir kryssning den helgen. Åker den 6:e i sådana fall. Får se hur det blir.. Men risken är stor att vi åker iaf.. Skojs!


Sen har vi då nu på lör? Vad ska man ha på sig.. *funderar* Hur kan man ha problem med vad man ska ha på sig då jag har så mkt kläder i garderoberna?tre fulla garderober ? Hur kan ja inte ha någe ?

Tror att jag ska kila förbi lite butiker imorrn då jag ändå är i stan, så får jag se vad jag kan hitta. Ska ju köpa lite fler strumpbyxor (tjockare variant) och knästrumpor samt benvärmare.. Sen ska ja juh hitta mössor, å jag vet exakt vart jag ska leta *S* åker kanske in innan mötet, kanske bäst så.. så att jag orkar.. Annars så tar jag det på fre?.. Varför kommer ja på mer och mer som jag vill ha ?

 
#1 - - Ella:

Deltag gärna i min högst ovetenskapliga undersökning, i min blogg/ Ella

#2 - - Alexandra:

Tänkte bara kolla om klänningarna är stora i storlekarna eller normala?

#3 - - H-S:

Sitter just och funderar på om jag ska behålla den svarta klänningen (den högra)...Visst känner man sig fin i den!

#4 - - Nina:

Den klänningen är så najs :D älskar den!! Man känner sig riktigt fin i den *S* hihi..

#5 - - Nina:

Hmm jag tycker det e svårt. Den högra klänningen tycker jag är som vanligt i storleken, men den andra är nästan lite mindre i storleken.. men bara lite..

Ja köpte ju en likadan grön i samma storlek.. men de va helt olika varann. Man kan inte tro att det är samma storlek.. Ja dubbelkolla, men det är det ? Så kör den storleken du tror på. det går ju faktiskt att byta.. ;)

#6 - - Therezz:

Oh vad fin du var i din klänning! Undrar just när min skall komma! Hoppas den sitter lika fint som din gjorde! :)

#7 - - Nina:

Jo det va hur fin som helst, är så nöjd :D När beställde du din? ska kika in på din blogg å kolla när den kommer *S* Hoppas den passar!!