Julshopping & Kryssning!

100300-48122 Dec 2006


Ja idag är det då lön!! Så najs.. Har iof klarat mej ganska så bra utan den, men är det jul om två dagar så är det juh jul om två dagar *S* Ska till frissan om ca en timme och sen så ska ja in till stan för att möta upp Annso.. Vi ska ta oss igeom de sista klapparna vi har kvar på listan och sen så ska vi även käka en välförtjänt lunch! Ska försöka undvika koffein eftersom jag har en tendens av att må så konstigt utav det, men så trött som jag är just nu, så vette fasen om det kommer att gå.. Ska även till naglarna senare idag, å där vill man ju alltid somna.. så lugnt å skönt där juh..

Sen efter det så kommer Johan och hämtar mig och sen så åker vi raka vägen hem och hämtar vår lilla
packning samt hunden som ska lämnas av hos morsan... Sen fortsätter vi till Vikinline terminalen =) Ikväll går båten! Va nästan en månad sen ja boka den här resan, det har gått så fort. Ikväll ska vi äta en trerätters middag på Food Garden, sååå najs juh... å så en egen hytt med fönster igen.. that´s najs.. heh,, imorrn blir det julbord ombord på båten.. sen när vi kommer hem så blir det en hel del att göra då oxå..

De sista klapparna ska slås in, (dem ja köper idag..). sen ska ja även förbi annso å lämna klapparna och morsan för å smaka av skinkan och hämta bollen... Jaaa det blir en heeel del att göra innan jul.. Å nu måste jag ta och sätta fart här..