Julen

MIN JUL 

Ja då var julaftonen över.. Dags att snart återgå till den normala vardagen, ja snart iaf.. är ju nyår å födelsedag kvar.. Ska skicka ut inbjudningar till släkten nu i veckan hade jag tänkt. Så jag vet hur många det är som kommer och så. Får se om det blir en kryssning den 5 dec.. resan är ju bokad, men jag får se om jag orkar. Känns som om det varit så mkt nu i dagarna så man är helt slut.. å det är ju som sagt var en del kvar...

 

Öppnade annsos paket först av alla :P för ja hämta ju redan dem på lördagen.. hon kunde inte hålla sig från att öppna sina paket så fort ja kom.. så jäkla kul. Johan kom å hämta mig å så hann ja gå utanför dörren och sen inte ens i bilen så hade hon ryckt upp det första paketet. hahaha. så fick ja ett meddelande.. så rolig hon är.. fick ett presentkort på makeupstore på en sådan där sminkning.. så får man ju smink för samma pris + att jag fick en ögonskugga som jag ville ja.. hihi.. så nu har ja alla i angel serien.. weeeoooiiii... hon hade köpt ett sådant kort till sig själv också, så vi skulle köra kursen tillsammans.. skojs.. =) roligare då man e flera juh.. Igår så gick jag upp tidigt, fixa till oss och packade in alla julklappar i bilen. var så hysteriskt. sen så åkte vi å plockade upp brorsan å mamma.. å dem hade klappar också.. å så var Ludde i baken, så vi kunde ju inte ställa in allt för mkt där heller. sen så åkte vi vidare för att hämtade upp pappa. haha. det va trångt, men kul va det.. haha..
sen efter det så åkte vi till Annika och lämnade hennes paket :P dem hade ja längst fram så att det skulle gå smidigt att ta sig ut å allt.. shit. allt gick så satans fort, man hann ju inte ens blinka, å så var vi sena som vanligt så då blev man ju ännu mer stressad. Stackars.. ja bara slängde påsen på henne.. å chili.. så söt *hihi* klappa ju på henne å så kliade d sen å ja kunde inte fatta varför, sen kom ja på d *Asg* ja e juh allergisk.. *Suck* Fick jättefina smycken från pilgrim! ja som älskar pilgrim, verkligen en favorit!! ett halsband som jag funderar på att ha på nyår, och sen ett armband som passade jätte bra till min röda klänning som jag hade på mig igår.. *toppen* (armbandet e lite suddigt, ska fixa en bättre bild sen..)


 


när vi kom till farmor så var hela släkten där. inkluderat min enda tjejkusin som jag inte sett på, ja jag vet inte hur många år. så kul att se henne.,. och sen dem andra också såklart eftersom farmor var ju sjuk förra året så då kunde vi ju inte ses allihopa.. så mina kusiner hade växt som satan!! sen var det två stycken som inte kom. vilket är lite synd och min farmor som varit sjuk kom inte heller.. får hoppas att vi ses sen när farmor fyller år.. vi käka iaf mat och snacka skit där som vanligt och öppna klappar.. ÄVEN Ludde.. haha. han var underhållningen och även jag när jag skulle öppna puttes paket...
 

 

ett stort fint paket å tungt.. å då ja öppnade det så var det massa tidningar å skräp i och i botten låg det ett litet paket  med en massa tejp. INBROTTSSÄKERT!! å sen när ja äntligen kom igenom det, ja då var det ännu ett lager och det var ännu värre. tjock jäkla tejp!! Var hemskt alltså. inte ens i närheten av roligt. ja var så jäkla slut alltså.. hade värk överallt.. å alla skratta.. hehehe.. ja förstår varför.. efter ett ytterligare lager av tjock tejp så var ja igenom.. tydligen hade han slagit in paketet på jobbet och använt sig av packningstejp. som bruntejp fast genomskinlig. han hade använt upp två rullar!!! då kan ni förstå vilket jobb ja hade, hahahha...

I botten låg iaf ett presentkort till på makeupstore, men inte samma grej som jag fick utav Annso, Utan det här var en annan kurs som jag inte varit på. Håller på i 180 min.. *jaiks* så det ska bli roligt… kul med nya saker.. Och så fick jag min födelsedagspresent, alltså från att ja fyllde 25 *hahaha* dvs. nästan ett år försent.. ja han e rolig han. Men det var iaf ett runt träbricka som man kunde snurra på. Och på det så var det massa skålar som hörde till i olika storlekar.. så fin! Och jag som älskar skålar.. man kan ju ha det till tacos eller dipper å så.. jätte bra!


 

av farmor så fick vi badhanddukar med hjärtan på, så jäkla söta.. och sen så fick vi en del pengar. Så snällt, hon som inte har så mkt.. och hon såg så dålig ut, hon har ju inte mått så bra på sistone. Mkt yrsel och allergi.. men hon orkade med oss iaf.. det var skönt. Ringde och tackade henne än en gång idag..

Ja pappa gav mig som vanligt pengar och även min födelsedagspresent eftersom han kommer att vara i Thailand då, han åker den 5 januari.

Sen så åkte vi hem till Johans föräldrar. Hade ett stort bord uppdukat och det va jätte mycket gott på det. MUMS!! Vi käkade så himlans mkt. Sen så gick jag, Ludde och Pixie ut på en skön promenad. Hade dem löst, gick hur bra som helst,. Satt å kika på tv och pratade strunt. Sen så hade vi vår egna julklappsutdelning där. Men jag va så nyfikna på om de skulle gilla våra presenter och om Johan skulle

gilla mina så ja glömde bort mina egna *Asg* Snacka om disträ. Jag fick en jätte härlig vit stickad kofta med ett spänne som håller ihop den där fram. Och sen så fick jag ännu mera pengar.


 

Av Johan så har jag inte fått några presenter än., för han har inte haft tid att köpa några. På kryssningen så var vi juh hela tiden tillsammans, så han kunde ju inte smuggla något precis. Sen har vi bara inte haft tid. Han jobbade ju i fredags då jag shoppade hans. Men jag vet iaf att jag kommer att få en wonderfoundation *ler* Å bara den är jag jätte glad för eftersom min har gått sönder..  Sen får det bli en överraskning resterande. Jag är egentligen bara glad för att jag har honom i mitt liv. Det räcker för min del för att hålla mig lycklig. 


Vi sov kvar hos hans föräldrar, var jätte mysigt! Sen så åkte vi då hem idag, kom hem och lämnade klapparna och sen så åkte vi till Mamma och åt mat och spelade spel och kollade på tv. Va där i 6 timmar och så glömde jag mobilen där.. heh. Men jag dör väl inte, får tillbaka den i morgon då vi ska till mormor och fira jul där. Ska äta mat och byta klappar..

 

Ska uppdatera med bilder imorgon tisdag!! Jag hoppas jag hinner, ska juh åka bort! Hoppas alla haft en trevlig jul iaf..Kram!

 

#1 - - Niclasidun:

Keep safe. Look out for one another.