Fredag!

Ännu en lugn dag. Igår så mådde jag inge bra, låg i sängen med huvudvärk och ryggen värkte. Huvudet känns bättre idag men inte ryggen. Ska ta å lägga mej på massagemattan sen ikväll. Den funkar lite iaf. Bättre än igenting. Har försökt att städa lite idag.. ja det gick sådär. Fick nån slags kramp i axeln upp till nacken. Gjorde verkligen asont ? men nu har det iaf släppt.. Men dammsugandet fick vara.. Började, men det går inte. Gör för ont.

På nyår ska vi hem till Dan. Crille å Hanna ska ju vara där., så får man se Hannas mage hur stor den är, så skoj juh =) Ska köpa en hammarbysparkdräkt.. hihi.. ja nått med hammarby iaf.. guuud så gulligt!! Sen så kommer ju det vanliga gänget oxå, Ante, gurra.. å Sen en hel del fler.
Vi ska hämta Annso från jobbet eftersom hon slutar 19, sen så ska vi hem till henne så hon får duscha å fixa till sig. sen så åker vi till Dan som bor precis bredvid. Kommer bli hur najs som helst. Vi får tvårätters middag där *mys* ska bli sååå skoj =) Ska bli så skoj att träffa alla. vara med dem man tycker så bra om! Bara annika som saknar där i ligan =)

Är väldans nöjd med min nya frisyr. Man är ju lite ovan att det är så kort, men vilken skillnad på kvaliten. Håret känns verkligen tjockt och välskött ut. Och så glänser det oxå.. Det här va exakt det mitt hår behövde. Sen nu ska man bara ta hand om det med lite inpackningar här och där, så blir det så bra så..

Ikväll så ska Johan och jag åka till Kista och äta mat *gott* Blir pasta!! självfallet, hihi... Så ska vi kolla en snabbis i affärer såklart.. Så länge sen ja käkade den där pastan!! Å de ska öppna en sådan butik i farsta snart oxå *weeeooiii* nej nu ska ja sätta fart, hunden ska ut....

Dagens Outit:


  • Jeans från H&M
  • Strumpor från Lindex
  • Tröja från Vila
#1 - - Nikki81:

Hej vännen! Låter kul med nyår! Synd att ja inte e me i rasket! ; ) Men det blir ju en födelsedag senare! hihi! Ni kommer få jätteskoj! Ibland blir ja ju så avis på dig. Klippningen e ju jättefin! Finns det nåt som INTE ser bra ut på dig? Sluta!!! Tänk på alla andra dödliga människor för guds skull! hihi! Skulle ja göra så skulle ja få världens dubbelhaka. *skratt* kraaaaaam