Dagens kap

Mitt nya kap för idag.. är sååå nöjd =) hehe, för ovanlighetensskull. Sprang på den inne på vero moda. ja har aldrig sett den förut. Den är lite stor i storleken, men ja slog till på den ändå. Det går alltid att redigera och så taskigt satt den inte.. Tur att ja provade den iaf... Så ja fick den för 180:- Ja det va ett kap!!100300-606Köpte mej glitterspray och även ett par nya örhängen... Dem som är på inlägget innan. matchar med mitt nya pilgrimsmycke. Har inte bestämt mej än vad ja ska ha till klänningen. Beror på ögonskuggan imorrn...  Gud så tragiskt egentligen, hahahah...

Ska över till morsan strax. ska hämta mina strumpisar som ja har hos henne. ska nog ha dem imorrn så det är väl ganska så bra att ja hämtar dem idag så att jag kan prova dem och se om jag vill ha dem.. Har tom ett par handskar som jag har köpt, hahaha.men det kanske blir för mkt.. Men jag har iaf sådana, det som är poängen.

Ja får se då ja kommer hem om ja lägger upp bilder på lite fler saker.. ja får se hur mkt ja hinner med. Just nu ska vi till Ica, sen så ska vi till morsan å sen hem. Dessutom har ja tvättstugan och sen så ska ja se sista delen av den där serien som börjar kl 21,00... The Triangle... Shit imorrn e d nyårsafton.. hihi.. I´m excited.. =)